Hydraulisylintereiden valmistus ja korjaus – Lappeenranta ja koko Suomi

Kysy lisää!

Raimo Martikainen Oy:n erikoisosaamista ovat muiden koneistuspalveluiden ohella hydraulisylintereiden valmistus ja korjaukset. Toimipisteemme sijaitsee Lappeenrannassa, mutta valmistamme ja korjaamme hydraulisylintereitä asiakkaille kaikkialla Suomessa. Ota yhteys sylinterien vahvaan ammattilaiseen! Autamme mielellämme ja selvitämme, riittääkö hydraulisylinterillesi korjaus vai onko se vaihdettava uuteen.

Hydraulisylintereiden korjaukset asiakkaan toiveiden mukaan

Korjaamme ja valmistamme hydraulisylinterit asiakkaiden tarpeiden mukaan. Korjaamme sylintereistä esimerkiksi pelkästään varren niin, ettei sylinteriä jouduta uusimaan kokonaisuudessaan. Meillä on käytössämme korjauksia varten mm. sylinterien varsia (16–110 mm) sekä mittava valikoima erilaisia sylinteriputkia. 

Teemme hydraulisylinterien kunnostuksia mielellämme kaikenlaisille asiakkaille. Olipa ongelmana sitten mekaaninen vaurio tai esimerkiksi vuotavat tiivisteet, me hoidamme huollon ja kunnostuksen.

Asiakkaisiimme lukeutuu esimerkiksi paperitehtaita ja muita raskasta kalustoa käyttäviä yrityksiä.

Tarjoamme muun muassa:

  • Liikkuvan lattian hydraulisylinterivarsisarjat (hakekärryt)

  • Hydraulisylintereiden varsien ja putkien vaihdot

  • Hydraulisylintereiden valmistuksen kokonaisuudessaan

Tutustu myös koneistuspalveluihimme

Edulliset korjaukset 

Käytämme hydraulisylinterien korjauksissa käytettävissä olevat käyttökelpoiset osat. Hyväkuntoisten osien käyttäminen on edullinen valinta. 

Ammattitaidolla korjattu sylinteri on lähes uudenveroinen. Sylinteri kannattaa aina korjata, jos sen kunto mahdollistaa korjauksen. Hydraulisylinterisi korjauttamalla teet palveluksen paitsi kukkarollesi myös ympäristölle. Valmistamme tarpeen mukaan myös uusia hydraulisylinterejä mm. teollisuuden tarpeisiin.

Jos etsit hydraulisylintereiden valmistusten ja korjausten ammattilaista, ota meihin yhteyttä. Me selvitämme, minkälaisia jatkotoimenpiteitä sylinterisi kunnostus vaatii. Palvelemme paitsi Lappeenrannan seudulla myös muualla Suomessa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä
Henkilö puhuu puhelimeen

Jätä hydraulisylinterisi korjaus ammattilaisten käsiin. Soita jo tänään!

Ota yhteyttä