Konesuunnittelun ammattilainen – palvelemme Lappeenrannassa ja koko Suomessa

Kysy lisää!

Koneistuspalveluiden sekä hydraulisylintereiden valmistusten ja korjausten lisäksi Raimo Martikainen Oy tarjoaa muitakin teollisuuden ja koneistusalan palveluita. Toteutamme esimerkiksi konesuunnittelun ja muut koneistusalan työt paitsi tukikohdassamme Lappeenrannassa myös muualla Suomessa. Sijaitsipa yrityksesi sitten missä päin Suomea tahansa, soita meidät apuun! Hoidamme työt luotettavasti lähes 30 vuoden kokemuksella.

Laajat konealan palvelut

Mikäli tarvitset koneistusalan ammattilaista ongelmatilanteeseen esimerkiksi tehtaalla tai maatilalla, voit luottaa osaamiseemme. Toimimme teollisuusalan palveluksessa mm. koneiden osia suunnitellen ja niitä valmistaen. Voit saada kauttamme myös esimerkiksi jyrsintätyöt sekä taittotelojen ja vetotelojen akseleiden vaihdot.

Osaamistamme on myös kokonaisvaltainen osien toimitus teollisuuteen. Tarvitsetko koneen osaa tehtaallesi?

Saat kauttamme esimerkiksi:

  • Erilaiset pyörähdyskappaleet

  • Kalmar-reaktiotangot (kiinteäpihtiset kehdot)

  • Ge-laakerisilmät (vahvistetut mallit)

  • Kuivauskoneiden narupyörät

  • Imutelojen pesulaitteistot

  • Korjauskoneistukset

Lue myös hydraulisylintereiden korjauksista

Soita meille – tulemme tehtaallesi!

Tarvitsitpa sitten konesuunnittelua, koneistuksen korjaajaa ja arvioijaa tai koneen rakentajaa, saat kaikki tarvitsemasi palvelut meiltä. Olemme koneistusalan täyden palvelun talo Lappeenrannassa.

Lappeenrannasta käsin työskentelemme kaikkialla Suomessa muun muassa teollisuusalan palveluksessa. Mikäli et ole varma, mikä tehtaasi koneistuksessa kiikastaa tai suunnittelet uutta konetilausta, pyydä meidät paikalle. Me hoidamme koneistussuunnittelun, tarvittavat mittaukset ja myös itse toteutuksen.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli etsit konesuunnittelun ammattilaista. Hoidamme työt Lappeenrannassa ja kaikkialla Suomessa vankalla ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Sinä määräät aikataulut – me noudatamme niitä!

Ota yhteyttä
Henkilö puhuu puhelimeen

Asiantuntemuksella tehty ja nykyaikainen konesuunnittelu tekee tehtaan työstä toimivaa. Pyydä meidät apuun!

Ota yhteyttä